U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Schoonmaak / Opleveren:

Het schoonmaken doen wij niet alleen binnen in kantoren en winkelcentra. Ook trap hallen van flats, grote gemeenschappelijke ruimtes van flats, galerijen, noodtrappenhuizen, enz.

Worden door ons personeel onderhouden. Alle werknemers hebben langere tijd ervaring met schoonmaken in verschillende disciplines. Iedereen rouleert over de verschillende klussen om de continuïteit bij uitval van iemand te kunnen waarborgen. Hierdoor worden de mensen erg zelfstandig en kunnen ze overal ingezet worden. Naar de buiten projecten nemen wij altijd  eigen middelen en apparatuur mee om te waarborgen dat er met milieuvriendelijke middelen gewerkt wordt.

Vaak worden onze mensen ingezet bij het opleveren van nieuwbouwwoningen, nieuwe kantoorgebouwen of wooncomplexen. Ook tijdens verbouwingen van winkels en winkelcentra wordt nogal eens gevraagd om onze hulp bij het schoonhouden van de werkplek en de omgeving hiervan tijdens de verbouwing.

Huis te koop zetten, de kans je huis te verkopen is groter als het schoon is en er netjes uit ziet, verder is het ook aan te raden even met de hogedruk de tuin schoon te laten spuiten, wij doen dit regelmatig en hebben dus kijk op wat er moet gebeuren om het huis netjes en schoon op te leveren.

Wij assisteren ook bij het schoonmaken en opruimen van wateroverlast door regen en of lekkage, na storm of bevriezing van waterleidingen. Adviseren hierin ook over de afwikkeling van de schade en schakelen als nodig mensen in om de schade te herstellen.
Ook de afwikkeling van de schade naar de verzekering toe kunnen wij op ons nemen.


T.
Gunter schoonmaakdiensten bv, 1969 LB  Heemskerk, telefoon 0251-236910, mobiel: 0653405624 of 0622233529.